Kedves Érdeklődő!

Posted by admin | .

Üdvözöljük a Bakony-Jagd Kft. honlapján!

Vállalkozásunk 2014-ben alakult, tevékenységünk elsősorban a magyarországi vadászatok szervezése Komárom-Esztergom és Veszprém megyékben. A megyék vadászterületein elejthető a Magyarországon vadászható nagyvadfajok – gímszarvas (Cervus elaphus), dámszarvas (Cervus dama) , őz (Capreolus capreolus), muflon (Ovis musimon), vaddisznó (Sus scrofa) –  mindegyike. A fenti megyékben összesen 6600 km2 folytatnak vadgazdálkodást. A területeken az élőhelyfejlesztések következtében gazdag vadállomány található.

A vadászatra történő bejelentkezés a vadászatszervező irodánknál történhet. Az adminisztratív feladatok intézése (meghívólevél/szerződéskötés, fegyver behozatali engedély, útvonalleírás megküldése, vadászati engedély kiváltása, a reptérről a területre történő szállítást, a trófeák külföldre történő szállítását stb.) a cégünk feladata. Vadászni kizárólag a magyar jogszabályokban foglaltak szerint lehetséges.

Igényeinek megfelelően különböző színvonalú szálláshelyeket kínálunk.

Régiónkban megismerkedhet többek között Veszprémmel, a királynék városával. A dunántúli vidéken a szőlőművelés, borkészítés hagyománya a római időkig vezethető vissza. A híres Móri valamint az Ászár-neszmélyi borvidékeken lehetősége van megkóstolni a kivételes borokat.

Reméljük, hogy hamarosan ellátogat térségünkben és leendő vendégvadászaink között üdvözölhetjük.

Várjuk szeretettel!